Söndag

söndag

Ibland vill jag verkligen bara bo i ett torp i en skog. Själv. Fatta så otroligt skönt! Jag skulle kunna ha en katt i och för sig. Eller en hund. Och odla min egen trädgård. Eller så skiter man i Sverige och bor bland palmer, cocosnötter och hulahulakjolar. Fatta så otroligt najs! Ligga och käka annanas, fiska lite eller vad man gör, samt simma dagarna i ända. Jag har inte gått in i en vägg. Men det är bara så otroligt mycket. Hela tiden. Och ändå gör jag typ en bråkdel av vad jag vill göra. Dagens multistaskingsamhälle kanske inte passar mig. Eller någon för den delen. Annars har helgen varit rätt bra. Eller jag har typ låtsas som om jag har haft helg sedan i onsdags. Trevlanstrevlans men det börjar kännas på nu. Mördarschema kommande vecka, och jag ligger redan efter, som vanligt! Eller ah, bara jag klarar CADen blir jag så otroligt nöjd och lättad!







Hej

torsdag

Det händer alltid så mycket mellan varje blogginlägg. Skriver så sällan så då blir det så. Orkar inte trötta ut någon, plus att det är det där igen: jag är själv trött så det här kommer bara bli svammelsvammel om ingen hejdar mig. Men nu har det hänt mycket. Och jag har en otrolig saknad efter mina vänner i Göteborg och Linköping. Tänk att det aldrig kommer bli som förut något mer. Men så är det med det mesta. Lite sorgligt. Kändisdjungeln är på i bakgrunden. Fy fan vad äckliga saker de gör. Ormar, grodor, slajm, maskar. Och så dyka ner med fejset. Gapa. Ush! Låter lite deppigt det här inlägget. Men det är nog för att jag är så trött. Jag är glad!

Vektorer

tisdag

Sicken tur att humöret har vänts uppåt lite. Inte för att jag var totalt nere förut, men bättre är alltid bättre, hur bra man än mådde innan. Efter skolan drog jag och några klasskompisar till IKEA för att införskaffa välbehövda matlådor. För en gångs skull slutade vi tidigt med STORT T. Tolv med andra ord. Och imorgon börjar jag klockan ett. Kan det bli bättre? Nu försöker jag räkna ikapp det jag missat i matten. Det är inte så överdrivet roligt men helt okej. Jag typ fattar och det är ju det viktigaste. Sen är internet är så jävla bra när man behöver hjälp med matten. Kärlek till flashbacksforumen.

Man ska bytheway inte laga mat samtidigt som man gör kladdkaka för att
1) Man förstör middagsaptiten då man helt enkelt inte kan låta bli att slicka ur skålen och
2) Man är så upptagen med att laga mat så man glömmer kladdkakan i ugnen och den blir torr och tråkig.

Detta har medfört att jag är jättemätt men på ett dåligt sätt.

Nähmen!

lördag

Så många gånger som jag tänkt att nu är det verkligen dax. Dags att blogga. Men sen har jag alltid varit för trött. Och för att inte fylla mitt comebackblogginlägg med svammelsvammelsvammel så är det bäst jag tar det en annan dag. Eller en annan dag. Så så är läget och jag vet helt ärligt inte hur jag mår. Bra I suppose men tycker jag borde vara gladare.

Gårdakvarnar och skit var finast igår. Jag stod tätt bredvid Linnea och det skar innombords när jag tänkte på att det är 60 mil emellan oss. Och så har en till vän flyttat. Resten har flyttförbud, ok? Idag var jag på party hos min bror och vi tittade på denna:




Åh, det är ju verkligen inte min humor alls. Men kunde trots allt inte låta bli att tycka den var lite söt. Sen kan man ju bara säga att gör om gör rätt vore inte helt fel. Svammel svammel sa ju det. Godnatt


RSS 2.0