Have you ever seen the rain?

lördag

Att ha hostattacker hela natten är typ inte koolt. Men sova till tolv är i alla fall lite koolt. Det har jag inte gjort på länge! (typ en vecka i alla fall) Drömde dock att jag sov ända till 18.30. Det var en rätt stressande dröm. haha. Är sjukt sliten men får nog skylla mig själv lite. Sjukskrev mig från jobbet so I really hope jag blir bättre snart. Sjukt utdragen halsontssjuka.

Igår tittade jag på en film. Almost famous. Eller den började elva, precis när jag skulle gå och lägga mig. Var lite busig och såg halva i alla fall. Men åh, det är en såndär måbrafilm som verkligen gör mig o-bra. Fullproppad med sextisjuttital, musik, vinylplattor och typ Woodstockanda. Sånt som jag gillar lite för mycket. Är verkligen född under fel årtionde.

På midsommardagen vaknar jag (och säkert många andra) av att ett stort gäng sjunger på Creedence så högt de bara kan. Det lät inte vackert vill jag påstå, men det var så extremt mysigt. Om och om och om igen. Någonstans utanför tältet. Jag öppnade min stora godispåse och kände att yes, det här är festival.





Lite Midsommar

tisdag

Precis som förra året är halsen tjock, öm och svullen. Kanske är det därför jag är så trött. Eller så är det för att jag bara fick tre timmars sömn i söndags och inte har hunnit sova ikapp allt under en natt. Det vart så när jag, klockan ett på söndags natt, använde upp sista pengarna på en biljett upp till Dalarna och klockan kvart över sex på måndags morgon satt på tåget uppåt. Det vart så, när hela Stockholm skulle till peaceandlove och det bara fanns en ynklig avgång kvar. Fast jag åkte inte till Borlänge, utan till pappa, där syster med familj är på besök.

Kallt och fuktigt tält, stöld och baksmälla är inget att hurra för. Men man ska inte haka upp sig på det dåliga. Det var i alla fall en festival och det var fint på många många sätt. Sen är ju Linnéa lika fin som alltid. Jepp, jag har precis varit på världens minsta festival. And here's some gooood musik som vi dansade till:



Imorn blir det Stockholm och sen om jag är frisk blir det jobbjobbjobb.

Snart

tisdag

Alltså igår. Det var lite läskigt. Jag stod i kassan hela dagen och det var en ovanligt lugn dag vilket var sjukt uppskattat efter de senaste kaosdagarna. Sen någon gång på eftermiddagen så kommer det en tjej och beställer ett cheeezburgermeal. Och jag typ, kan inte sluta stirra på henne. Efter ett tag upptäcker jag varför. Och varför hon inte kan sluta stirra på mig. Vi var helt enkelt sjukt lika, varandras avbilder typ. Kanske att hon var lite snyggare än mig. Men i övrigt alltså. Jag blev typ fett fumlig och våra ögon möttes hela tiden men då var det som att hallå, man kan ju inte stå och ha ögonkontakt i flera sekunder med gästerna när man inte ens pratar med dem. Men jag vet att hon tänkte likadant. Läskigt. Sen trodde jag att A drev med mig när han sa att han skulle göra 300 whooper. Men tydligen så hade ett stort seglarsällskap tänkt att, det är väl en bra idé, att tvinga BK att spendera flera timmar åt att göra seriöst 300 buuurgerz. Hmm.

Idag sov jag till elva vilket var sjukt skönt. Ingen klocka utan bara toakris väckte mig. Sitter tydligen fortfarande i pyjamas. Tänkte hitta några kläder och sen dra till någon stormarknad för att hitta ett billigt liggunderlag. Kanke köpa lite konserver. Sen ska jag fortsätta sy. Och packa. Och köpa biljetter. Och om jag hinner gå på klassreunion från högstadiet. Verkar vara väldigt få som kommer så jag är inte så taggad. Får se! Och bahbahbahbah. Idag är det dan före dan före festival! Vilken tur att jag är taggad gånger max. Och äntligen får jag träffa Linnéa igen. Och vilken tur att jag beslöt mig för att åka på någon i huvud taget. Tänk om jag hade upplevt den första sommaren sen 2005 utan någon festival alls. Skrämmande tanke.


Oh

fredag

Idag = fett jobbig dag. Alla på jobbet var allmänt trötta och det blev inte ett dugg bättre av att det var konstant kö och konstant stress. Slängde i mig lunchen, både för att jag hade ont om tid men också för att jag var så uppjagad. Vilket gjorde att jag fick ont i magen för typ, resten av dagen. Inte värt. Fast det var rätt kul att ha en allmänt ååååååååååååååhhh-dag. Alla som jobbade åhhhhade sig och alla klagade. (varför är det kul? måste sluta vara så fruktansvärt positiv) Sen verkade det som att alla hade gått med i någon driva-med-Maria-pakt för alla försökte intala mig att det var jag som skulle stänga idag. Vilket jag inte skulle klara av eftersom jag knappt tog mig hem av all trötthet. Befinner mig fortfarande i äkta zombiemood. Borde nog sova nu. Förlåt Anna, att jag inte rinde tillbaka när jag slutat. Men somsagt. Zombie. <3 .


Kan underhålla med fina Vaxholmsbilder från igår







nm

Eargasm

onsdag

Fatta tur med vädret jag hade på min student. Nu har jag firat två kalla och blöta studenter. Inte najs. Eller jo, såklart(!), men jag hade ju gassande sol. Nanana. Jag har nog inte fattat att det är midsommar nästa vecka. Och jag är typ helt oplanerad när det gäller allt den helgen. Blivit så bara. Eller jag har planer men allt är kaos. Men åh, nu kommer festivallusten smygande. Depeche Mode och NIN, varför är jag inte på arvika om några veckor för? Och så är det ju p&l. Berra pratar om allt galet hon ska göra. Kommer antagligen vara hemma och deppa den kvällen Mando spelar. Nog för att jag sett dem ett x antal gånger. Men jag blir nog lite mer kär för varje gång jag lyssnar. Just nu längtar jag mest till tisdag. Då ska jag äntligen få vara hemma och inte ha nånting planerat, förräns på kvällen alltså. FATTA najs






Typ NAJS med tanke på att jag bara hade en cheeeezburger i magen,

Bara för att det är så

lördag












RSS 2.0