:D

lördag

Oj, jag har inte skrivit på ett tag. Tappade nog orken lite där. Men idag har jag ork ork orch! Är så pepp att det liksom inte spelar någon roll hur hög musik jag har. Ingen volym är tillräckligt hög för att gå igenom kroppen tillräckligt mycket för att göra mig lugn. Igår natt bakade jag baguetter och chokladbollar och i på morgonen har jag sprungit runt som en arbetsmyra för att packa allt, och hitta kläder och väskor och filtar och sånt. Idag ska jag skratta. Ordentligt, med massa snälla människor och vänner och så kanske några tusen okända också. Det ska bli najs. Men först måste jag öva lite gitarr. Lite press här. Ska ha uppvisning om cirkus en timme.

Igen

onsdag

Gick en promenad och kom på mig själv med att gå runt och känna mig allmänt lycklig. Hamnade hejsanhoppsan uppe i Dalarna igår. Kommer vara här en vecka till ungefär. Nu hänger allt på Bengt, på mamma, men kanske framförallt på mig. Så egentligen är det rätt jobbigt. Jag fattar inte varför jag får blackout så fort jag sätter mig i en bil. Om jag var en doktor skulle jag avråda mig själv från att sätta mig i bilar eftersom de ingiver mig stress med stort S. Jag kommer gå in i en bilvägg snart. Haha. But it's true. Om jag bara kan skaffa den där fucking lappen så jag kan skaffa mig ett liv snart.

Måste bara berätta om en kul grej som hände igår. Jag ringde till telias support, för internet krånglade. Får då höra av en mekanisk växel att jag kommer få prata mig fram istället för att knappa mig fram.

"Så, vad gäller ditt ärende?"   (Jag svarar Internetanslutning)
"OK. Internet."   (Duktig, tänker jag. Sen blir datorrösten tyst, länge. Jag är också tyst)
"Förlåt, jag uppfattade inte, om det gäller något annat, säg Annat"   (Eftersom det inte var något annat, utan internet, som hon precis kommit framtill, så är jag ju fortfarande tyst)
"Förlåt, jag uppfattar fortfarande inte, om gäller något annat, säg Annat"   (IGEN. Jag är tyst)
"Förlåt, jag uppfattar fortfarande inte, om gäller något annat, säg Annat"   (För att komma därifrån säger jag då Annat)
"JAHA. Något annat. Stämmer det?"   (Jag svarar Nej)
"Förlåt, uppfattade jag fel?"   (Jag svarar Nej, varvid telefonhelvetet fortsätter:)
"Förlåt, uppfattade jag fel?"   (NEJ)
"Förlåt, uppfattade jag fel?"

GAAAAAH. Men tillslut vart gav hon upp och jag fick tack gode gud knappa mig fram.


Berradotte

måndag

Fredagen bjöd på lunch och kladdkaka och drinkar och hemmagjord pizza. Men jag fick i alla fall bjuda på glass, och det är ju alltid  något! Min plan var of course att plugga teori, men som den dumma ungen i Simpsons skulle säga så HAHA på det. Jag hade nämligen samma plan i torsdags och det gick sådär alltså.

         

Sen blev det lördag och jag stack iväg tidigt för att jobba och tack vare att jag bara umgåtts med förkylda personer dagen innan så hade jag inte så mycket val än att själv bli sjuk. Men äsh. Efter jobbet stack jag till Berra och det var apasomrigt och vi gick promenader och bakade bröd och stekte potatis och lök och så satt vi på hennes balkong och chillade till Armand Mirpour och andades sommar. Sen tittade vi på juråvischönn samtidigt som vi kollade upp billiga flyresor. Typ OYEAH!



Söndagen var det upp tidigt för att jobba och upptäcka att min arbetsledare (citat: "Jag vill att du ska vara HÄR ombytt och klar SENAST halv nio") själv var försenad en halvtimme. Härligt glad jag vart du.

Idag har jag varit duktig. Unnade mig tillochmed ett betaltest på internet när jag läst ut hela boken. 07.06 befann jag mig också i Huddinge C för att göra riskettan. Var rätt mysigt faktiskt, trots att jag inte hann äta frukost och inte ville något annat än att sova. Vi var rätt liten grupp och kom på hur mycket jag saknat att diskutera på lektioner.

Torsdag

torsdag

Trots att jag känner mig som en arbetslös och fattig fortortsbo idag, så är jag rätt glad! Andra dagen den här veckan jag inte fått jobba. Förskolan igår var ehe, hemsk och jag har för lite mjöl för att baka mina planerade blåbärsmuffins. Men so what liksom! Allt är nog rätt bra egentligen. Man måste bara vara lite positiv. Ikväll kommer bli bra, och lördag kväll. Sen kommer jag gå runt i en och en halv vecka och vara allmänt nervös/känna pressen från mig själv. Men efter det! Då är det i princip efterlängtad sommar! Läskigt. Ett år sen studenten. Redan.

Ekvationssystem och sånt

tisdag

Det där med att jag skulle vara vänsterhänt för en dag gick inte så bra. Har visserligen fortfarande ont (vad fasen gjorde jag egentligen?) men kom på mig själv med att göra allt med högerhanden ändå. Lite fail. Ville liksom sätta mig själv på prov då jag tillochmed har svårt att prata i telefon med vänster hand. Bortsett från det stora misslyckandet var jag allmänt duktig igår. Lärde mig att spela efter noter på gitarr, eller vad man ska säga. Melodi istället fär ackord. Fetingstolt jag kände mig. Måste bara klura ut hur man spelar # och b. Sen tvättade jag lite handtvätt, ni vet sån där tvätt som är för fin för maskinen och därför legat i botten på en tvättkorg i ett halvår. För att ingen orkar. Sen tog jag en timmes promenad och sen kom en vän över på nattbesök för att få hjälp med matte hela kvällen. Hålla tummarna för henne!

I natt drömde jag att jag hade typ två eller tre ögonbrynshår som vuxit ända ner till hakan. Schexigt.

No milk today

måndag


Inget jobb idag, tydligen. BK frågade visserligen igår om jag ville jobba idag. Eller kunde. Där är det ofta ingen fråga om man vill eller inte. Om man behövs och kan jobba, ja då jobbar man! Men pallade verkligen inte. Mina öron dödar mig när jag ska sova och jag behöver verkligen komma bort från alla ljud och all stress. För att förgylla denna slappdag ska jag, förutom att städa och spela gitarr, också testa att leva ett liv som vänsterhänt. Jättetöntigt, jag vet. Typ något som skulle kunna stå i Uppdragsboken. Hmm, undrar om det gör det? Åh, sommaren 2006. Anledningen är så simpel att jag broilade lite kött igår, och dessa tångar säger jag bara! Fick kramp efter några minuter. Stackars de som gör det i flera timmar i sträck. Så nu har jag nada kraft i min högerhand. Men den kommer nog tillbaka snart.

sötpojkar



Ägd!

fortfarande onsdag

Bara för att mina barnvaktsbarn pratade så glatt om sin nya barnvakt. Som spelade melodifestivallåtar på sin dator. Så kände jag att jag var tvungen att äga henne. Så, jag gjorde i princip allt roligt man bara kan göra med två barn och en Maria. Många madrasser och mycket kittel inräknat. Och så lite musik och frukt och glass och annat najs. Inte för att det spelar någon roll om den nya tjejen är bättre, jag har ju ändå "sagt upp mig" eftersom jag har andra jobb. Men mitt ego och mina komplex säger mig att jag måste vara bättre än henne. Och det är jag. Muahaha.


Fick fin blomma idag :)  Men inte av dom
rose

. . .

onsdag

När folk gör snälla saker mot mig, blir jag typ alldeles till mig. Det hugger typ till i magen och jag vet inte hur jag ska tacka. Ord är så lite. Någon har köpt något materialistiskt och jag har bara ord att ge. Känns det som i alla fall men jag vet ju att det verkligen inte är så. Det visar ju att jag inte är bortskämd and thats good. Men idag. Jag skakar och har fortfarande ont i magen. Plus att jag har sagt fel ord till personen i fråga! Aj aj. . .

Dagens tips: drick inte kaffe innan maten och om du gör det, häll inte i dig ett halvt paket mjölk till måltiden

Nu ska jag till Mälarhöjden och vara barnvakt. Gah, kom på hur mycket jag saknat de ungarna!


Bara måndag

måndag

Det känns som klockan är typ tio när den bara är typ sju. Måste sova tidigt ikväll då jag är helt slutkörd. Somnade på jobbet idag när jag hade hand om vilan. Och sen somnade jag påväg hem också. Men om jag känner mig själv kommer jag vara jättepigg vid nio. Hmm. Idag var jag miss Popular! Dagiset jag är på bad mig stanna hela veckan. Och typ samtidigt ringer både BK och ett annat dagis och frågar om jag kan jobba imorn. Haha. Men är såklart kvar där jag är. Typ gulligaste barnen ever. Vill seriöst adoptera varenda en. Nästan.

Nyss ringde en kär matteBvän och frågade om lite mattehjälp. (x+5)²
Och jag fick panik (såklart). Skämdes otroligt mycket över mig själv när jag var tvungen att sträcka mig efter min formelsamlingen och kolla upp. Var det kvadreringsregeln? Ja det var det (x²+10x+25). Men bara det att jag tvekade är ju pinsamt. Högskolepanik! Snackade med en naturetta nyligen och han började babla om massa saker som skulle vara med i hans fysikprov. Bah. Jag kan lika gärna jobba kvar på BK for evah n evah. Heh

Valle Valborg

lördag

Rawr, jag har haft typ bäst helg! Valborg var i Rönninge med vänner och lite till. Och det var också mösspåtagningsdag. Jag gick runt på stan och tittade på alla glada personer med fina vita mössor. Fick såndär härlig snart-tar-vi-studenten-känsla. Ni vet, sån som är en blandning av superlycka och förvirrat vemod.



Efter jag vaknat upp i Rönninge tog mig in till stan där jag träffade en vän med väskan full av pancakes! Sånt gillar vi. Och så gillar vi Florence Valentin väldigt mycket. I alla fall jag. Så vi ställde oss bland en jäkligt stor klump vänsterpartister och tittade och lyssnade på Love med band och alla deras socialistiska texter. Puss va. Men som om inte ovanstående händelser skulle räckt för en lyckad helg så blev det ännu bättre när det kom hem en massa personer till mig för att grilla lite på kvällen. Fint väder och snygga vänner. Kan det bli bättre liksom. Tillslut var det bara jag och grabbsen kvar och de började av någon sjuk anledningen diskutera lite sjuka samtalsämnen. Undrar om killar ofta diskuterar sånt. Vilketsom så där lagom till att vi strax skulle sova så kom Sofia också och räddade mig.





Mmm, och sen idag då, Djurgården med fin vän och soligt väder! Vi vandrade omkring och låg och tittade på molnfri himmel. Tills jag upptäckte att det kröp milimeterstora nästintill genomskinliga fästingar på mina armar. Mindre kul. Sen dess har hela min kropp killat och krypigt och haft sig. Helt hypokondrierad av mina tankar. Men äsh, nångång ska jag väl få en fästing på riktigt.


RSS 2.0