F

torsdag

Ush vilken hemskt grå dag. Tyst i massor är den också. Som att den gråa, tjocka dimman bedövar allt ljud. Det spelar liksom ingen roll om jag har alla lampor tända och både radion och TVn på. Världen är alldeles tyst ändå. Kvävd. Jag hatar sådanna dagar, de är höstens stora nackdel. Annars gillar jag höst. Men det börjar snart bli vinter nu. Vaktmästarna har sandat gatan utanför och de varnar för snökaos på nyheterna. Det är frost på morgonen och jag fryser när jag är ute.

Hohoo, jag är asnöjd att jag fortsatte på gitarren! Äntligen har vi fått många och svåra läxor, istället för att lära oss fem ackord på en termin ska vi nu lära oss tio stycken till nästa gång! Okej, är fortfarande en megaammatör, men lite skicklig börjar jag faktiskt bli. Utom freaking F. Läraren varnade fint att värre än såhär kommer det aldrig bli. Och att F är ackordet som får de flesta att börja spela innebandy eller bridge istället. 6/10 hoppar av sa han. Som jag genast i mitt huvud förkortade till 3/5. Mitt överflödiga gitarrspelande den senaste tiden kan dock bero på att det är roligare att göra gitarrläxor än att plugga matte. Fuck vad långsmat det går. Men nu har jag fått kursen uppskjuten från fem veckor till hela tio. Härligt, då kan jag pusta ut lite. Skulle nämligen aldrig klarat den annars. Men nu kommer säkert körkortet bli uppskjutet. Måste bara kirra det under 2008.

Boooh

onsdag

Jag vaknade inatt och upptäckte att det låg en död hand på min säng, precis på bröstet ovanför täcket. Jag ryckte till och trodde såklart jag känt fel. Men nej nej, jag kände efter med vänsterhanden och kände den perfekta konturen och konsistensen av en människohand. Sen började jag leta efter högerhanden och upptäckte att den var borta. Det enda jag kunde finna var den där okända handen som låg på mitt täcke. Efter ett tag så förstod jag ju att det såklart var min egen högerhand som låg där, helt livlös med absolut ingen känsel alls. Jag måste sovit på den så att den somnat.

Haha, jag blir lika rädd varje gång sånt här händer. Jag försöker röra på fingrarna men ingenting händer. Jag tror verkligen att den kommer vara förlamad för alltid. Ungefär som när jag är förkyld och och tappar smak och tror att jag aldrig kommer få tillbaka den. Eller när tinnitusen är extra jobbig efter att jag varit utsatt för högt ljud och jag tror att den aldrig ska bli bättre igen.

Halloween i helgen!

Illa

tisdag


Har mått illa hela dagen idag och det tar liksom över allt. Tönting nog är det värsta med att må illa att jag inte har någon aptit. Och jag som adore mat av nästan alla slag liksom. Att äta är lite av det bästa jag vet. Eller nä, haha men ser seriöst fram emot varje måltid. Utom dagar som denna såklart. Pinsamt? Tur att min ämnesomsättning är totally splendid.

Det var najsigt värre att bara jobba tre timmar idag. Skulle egentligen inte jobbat alls men eftersom jag har stora problem att säga nej så sa jag ja när de frågade om jag kunde hoppa in vid lunch. Men äsh, pengar ändå ju. Bara bra egentligen. Och jag har kommit på att jag inte får lön när jag tar lunch. Säkert självklart, din dummer, kom du på det nu? Ändå lät de så otroligt stolta när de berättade att jaaa, om ni jobbar åtta timmar, då får ni ta fyrtiofem minuters rast! Har dock kommit på nu, att det bästa är ju att äta och sen börja jobba igen. Fett onödigt att slösa pengar på att sitta och dega på rasten.

Fick de första julkänslorna idag! Började med att jag stod på en proppfull buss mot Slussen och det luktade mandarin. Eller clementin antagligen. Och just den söta och klara lukten tror jag inte jag känt sen i vintras. Sen åkte jag och spontanvåldgästade Berra vilket var mys såklart. Behöver verkligen stimulans av vänner varje dag för att inte dra ner mig i något deppigt och ensamt mood. Hur som helst, påväg från henne, när jag gick mot Medis tunnelbana så klingade klockorna där vid Medborgarplatsen i en julig melodi. Eftersom jag dessutom frös asmycket kändes det bara jul över hela alltet.

På kvällen var det andra meditaionskursgången. Var för trött för att orka ta till mig allt han sa bara. Spirituell ledighet ska man i alla fall försöka hitta. Intressant också att se vad för andra personer som söker sig till en sån kurs. Det var ju individuellt förra gången nämligen.


Jobbigt

fredag

Igår var en helvetes dag med ett fint avslut. Helvetet gick ut på att det var frikking freaking katastrofkaos på jobbet eftersom det är invigning i Nacka Forum. Det var fasiken värre än på Vasagatan. Mycket värre. Åt lunch klockan sex när jag satt på bussen därifrån. Skakade så mycket att jag knappt kunde öppna omslaget på mackan då jag inte ätit på nio timmar och sprungit stressat skrikit spillt och gjort typ allt i ett tempo som när man snabbspolar en film. Det fina avslutet var när jag fick hjälp med matten hemma hos fina Sofia på kvällen. Skönt att få vara lite nördig med någon annan också, istället för att bara vara jag och miniräknaren. Och formelsamlingen. Puss

Innan jobbet idag åkte jag och lämnade in mitt matteprov i Stadshagen. Efteråt kände jag mig ensam, vilket kan vara skönt ibland men absolut inte idag. En påse gräddkola och lite shopping fick bli min tröst, patetiskt nog. Sen ringde Lotten och jag hann dricka lite te och prata om allt och lite till innan jag skulle börja jobba. Mys.

Jag bävade för att gå till jobbet idag, i tron om att det skulle vara ännu värre än igår eftersom det är fredag idag. Men som tur var var det mycket mindre folk. Dock väldigt stressigt ändå. Och jag stängde och det var skitmycket disk. Ohmy god. Var kvar till klockan tio. Tur att jag fick hjälp av de nya tjejerna. Helt nya var dom och oj vad jag älskar känslan av att styra och ge order. Haha. Jag måste bli chef när jag blir stor. Lyckades dricka sammanlagt en liter milkshake också. Fuck vad mätt jag är nu.

Apropåtminstone

tisdag

Inte min dag idag. Gick upp innan nio. Drack te och försökte minnas Mr.Moon på gitarren. Slöade med frukost framför TVn. Vid elva började jag räkna lite matte. Halv tolv åt jag några bitar choklad för att sedan gå och lägga mig igen. Gick upp en timme senare. Pluggade lite till. Gick till datorn för att kolla mejl och ams. Slutsats: gör i princip det mesta för att inte behöva plugga. Dåligt dåligt men är så sjukt omotiverad. Har tagit ännu en paus nu, och ska försöka skriva klart en book review när jag ändå sitter här. Känner mig väldigt nere också. Kanske är det vädret som spökar. Kanske är det något helt annat.

Apropå ams, hittade en annons från ett konditori som söker en glad tjej till kassan. Bättre lön men jobbiga tider. Man börjar 7 varje dag. Och det ligger ända borta i Bromma. Men jag skulle sluta fyra varje dag och tjäna 10000 mer i månaden än vad jag gör nu. Hmmm.

Apropå apropå, hur stavar man det ordet? Det ser sjukt fult ut. Samma sak med åtminstone. Kommer ihåg när jag och Linnéa satt på en kemiA-lektion och försökte komma på hur det stavades. Hon skulle skriva Åtminstone Musik på mina jeans. Det var under den tidiga Kristianperioden. Eller för min del var det till och med innan Kristianperioden hade börjat på riktigt. Minnen. I kväll ska jag meditera.

Gimme Indie

måndag

Började dagen med att vara duktig och plugga. Åkte till Forum och satte mig i biblioteket som är nygjort, nyöppnat och sjukt snyggt (smygreklam, oyeah). Men jäklar vad långsamt det går! Mitt prov, eller uppdrag som det heter, ska vara inlämnat på fredag, och då ska jag ha gjort halva boken. Välkommen nemas fritid. Idag fick jag också glass över hela mig, och det var inte direkt någon höjdare. Och det var verkligen hela mig. Nästan. Från bröstet ner till tårna. Var kletig resten av dagen, men fick i alla fall fina kommentarer att jag luktade gott. Haha. När jag kom hem lyckades jag hitta en webradio som bara spelar Indie. Och det var bra sådan. Gjorde min kväll lite. Inte för att den behövdes 'göras' egentligen, har nämligen mått väldigt bra idag. Men kvällen blev lite extra bra i alla fall. Klockan närmar sig halv tio och jag har inte käkat middag ännu. Borde kanske göra det. Ciao.

Söndag

söndag

Helgen är strax slut. Vilket i och för sig inte innebär något speciellt för mig eftersom jag jobbar så oregelbundet och inte har några särskilda veckorutiner. Helgen har varit helt ok, trots att jag jobbat så mycket. Stängde i fredags och kom därför hem efter nio någon gång. Sen upp och jobba på lördagen. Kaos kaos kaos. Som jag tidigare nämnt, fasiken vad jag hatar att jobba på lördagar! Och jag jobbar nästa med, måste hitta på någon ursäkt att inte jobba på lördagar snart alltså. Haha.

Hur som helst, helgen vart i alla fall bättre med en filmkväll hos en vän. Vi blev förfrågade av några andra om vi ville måla warhammer, bada nån japansk grej, dricka jäger och kolla på film. Visst tyckte vi och rushade som fan till tuben mot Slussen, precis hinna med den, men för att sedan upptäcka att vi missat bussen i Slussen. Då han påstod att bussen gick om en timme fördrev vi tiden med att gå till Medis och tillbaka. Typ. Tillbaka bland slussenbussarna upptäckte vi dock att dessa lantisbussar bara går varannan timme. Tjoho, tyckte vi, varför vi beslutade oss för att ha vår egentliga inplanerade filmkväll. Mysigt och supertrevligt. Och nu kan jag äntligen säga att jag sett Clockwork Orange! Rätt sjuk film, men jag gillaren. Den var bra.

Lånade Andy Warhols självbiografi till engelskan. Verkar fett intressant, om jag får använda det fula ordet. Är så freaking trött när jag skriver det här så det känns som det här har blivit ett väldans tråkigt och osammanhängande inlägg. Klockan är åtta. Jag ska städa mitt rum, ringa lite och inte plugga. Gonatt.

Okej

fortfarande torsdag

Okej, jag har fått nytt hopp. Okej, jag kommer klara kursen. Eller okej, jag har typ bara räknat fem tal. Men jag klarade dem! Mycket tack vare dig. Vet inte vad du egentligen hjälpte mig med, utom att du förstårs tryckte in i min hjärna att i = roten ur minus ett. Mysig kväll med matte, kladdkaka, Heroes och singelboken. Carpe diem, right?

Hermods

torsdag

Sitter i en datorsal på Hermods som är det stället jag läser matte på. Eller jag läser flexkurs så det mesta sker på distans men jag kan komma hit två dar i veckan och få hjälp. Fett bra! tänkte jag innan jag började kursen. Nu har jag fått veta att jag har fått fel information och att de enda gångerna jag kan få handledning jobbar jag. Har ingen aning om hur allt ska gå men hoppas läraren kan vara snäll att klämma in mig någon annan tid. Annars är det nästan ingen idé att jag fortsätter. Det hoppades David också som hjälpte mig när jag klev in geneom dörren här. Han var jättesnäll och überförstående. Värmde lite när allt är regningt, genomblött och dumt.

Sedan tittade jag runt lite på internet och läste något positivt som gav mig både andnöd och förvirring. Damn. Strax ska jag ut och bli kall och blöt för att sedan rycka in på ett extra pass på jobbet. Därefter barnvakt.

Glad

onsdag


Idag är en såndär dag som liksom sprudlar av energi. Inifrån och ut till ett brett flin. Mamma fyllde år så jag gick upp och gjorde frukost. Hon verkade gilla JohanGlansbiljetterna också. Tur. När hon drog till jobbet slöade jag lite framför VÄNNER (surprise surprise) för att sedan gå och handla lite ingredienser. När det var såndärt galet fint väder så beslöt jag mig för att gå hela vägen till coop i Fittja. Det tog bara en kvart så jag undrar varför jag aldrig nånsin gör det. Sen kom jag hem, satte på Vinyl 107 på högsta volym och bakade något som ser ut som en tårta men som i själva verket är en förklädd kladdkaka.

Sen begav jag mig till Systeryster för att plocka upp lite champangeglas mm som hon rensat ut inför flytten och som jag lägger till i min flyttahemifrånsamling. Jag drack kaffe utan socker och kände mig überstolt över mina framsteg. Samtidigt fick jag ett sms av en vän som skrev att hon var kär och jättelycklig. Oj så glad jag vart för hennes skull! Sånt kan verkligen få en på bra humör. Jag är 98% glad och bara två 2% avundsjuk. Eller kanske 90% glad och 10 % avundsjuk. Eller haha, det hämtade jag direkt ifrån vännerasvnittet jag såg imorse. Det är inte friskt hur jag drar paralleller och kopplar ihop saker som händer i mitt liv med den serien. När jag får lön måste jag köpa den sjunde boxen.

Nu måste jag plugga men är 0,2% motiverad. Engelska och ushliga matte. Jag som inte ens kan sitta still!


Harrys

lördag

Fy fasiken vad jag hatar att jobba på lördagar. Det är som att den där lunchruschen, som håller på mellan 11-13 på vardagar, håller på hela dan.Sen frågade de ifall jag kunde stänga också så jag jobbade över två timmar. Men det var också två timmar OB så det var rätt okej.

På kvällen sen var det det Harry B James med Berra. Vi gick av i Gamla myspysstan och förade fram till HBJ. Drack lite screwdriver men inte så starkt för jag ville få plats med saker där innifrån också. Vi kom in, och det var smockat med folk. Vi hittade ett bord med en snubbe sittandes vid men han sa att det var upptaget vid de andra platserna också. Typiskt tyckte vi så vi gick till ut till rökrutan istället. Där hittade jag J! Honom har jag inte träffat på hur länge som helst (bortsett från att vi åkte samma buss en station i onsdags, höhö). Han frågade om vi hade något bord och när vi gav honom ett negativt svar visade han bort oss till killen vi det ensamma bordet vi försökte med innan! Haha. Bordet bredvid var visst ett Cyberbord. Vi hälsade glatt men eftersom vi inte känner dem så bra så sket vi lite i dem senare. Berra träffade också några hon kännde och tillsammans med Js vänner squeezade vi ihop oss, satte oss lager på lager, och drack öl. Det var ju inte direkt ett dansställe men när det kom några sånnadär riktigt bra låtar dansade vi lite också.

När jag och Berra behövde gå på toa gjorde vi det stora misstaget att gå in på killtoan. Vi såg inte problemet med det eftersom att tjejtoan hade typ 25 pers i kö medan killtoan var helt ledig (det fanns ju massa sånna där pissoarer de kunde använda). Vi satt där en stund. Och javisst, måste erkänna att det tog ett tag eftersom vi skickade några sms och tog bilder också (inget naket, höhö) men när vi kom ut såg jag att det hade bildats en liten kö på typ tre personer. Eller FEL, två peroner och så längst fram en vakt. Han frågade vad vi gjorde där och vi berättade om kön. Det spelar ingen roll sa han, ni skulle inte vilja ha killar på tjejtoan, och sen fösde han oss bort bort ända till utgången. Gav oss vår garderob och slängde ut oss. Snacka chockade vi blev. Han skulle åtminstobe kunnat ge oss en varning först. Hade vi varit aspackade hade det varit mer okej, men han nämde inte ens ordet alkohol så min slutsats är bara att han är fucking dum. Eller maktgalen. Nånting.

Klockan hade trots allt hunnit bli två, så kvällen på HBJ var inte direkt helt förstörd. På väg mot tuben hittade vi några killar som vi hänkade med till Donken. Dom var visst från Östersund vilket var trevligt. En av dem var ashet och en var asäcklig. Den asäckliga var på mig som fan men jag gjorde vad jag kunde för att bli av med honom. Han stoppade in en snus och frågade mig sen ifall jag kysst någon med snus förut. Jag drog då en lång redogörelse om att jag aldrig skulle göra det för att det inte finns något äckligare än snus osv osv.

Sen nattbuss och sen nattmat. Puss till en lyckat kväll trots allt.

Läskigt

fredag



Imorse, när jag skulle till omklädningsrummet på jobbet, så gick jag genom matsalen som ligger mellan BK och alla de andra restaurangerna. Helt plötsligt, precis framför mig, så ramlar en skitstor och tung lampa ner från taket. En mikrosekund efter, ungefär precis lagom till att jag hunnit blivit chockad samt börjat förstå vad som egentligen hänt, känner jag att mina ögon fylls av något vasst. Jag är helt säker på att det är glassplitter och att mina ögon är skadade. Några byggarbetare, vet inte hur många eftersom jag mest står och blundar, samlas runt mig och frågar hur det är med mig. Någon lägger sin hand på min axel. Jag berättar om glasplittret men det tror att det bara är damm. Vilket det som tur är också verkar vara eftersom det stickiga försvinner efter det att jag gråtit lite.

Det läskiga är att om jag bara hade varit en halv sekund längre fram hade jag fått den rakt på mig. Och den ramlade ner med väldigt stor kraft. Vill väl kanske inte påstå att jag skulle dött, men regält skadad hade jag blivit. Jag började fundera på om ödet hade något med saken att göra. Jag har nämligen haft en period då jag funderade på ödet all the time, dygnet runt. Det enda jag kunde komma på var att jag hade klackskor och därför gick lite långsammare, tillräckligt långsamt för att inte få lampan i huvudet alltså. Ville att det skulle vara något koolare och mer mystisk, typ att bussdörren först inte öppnade sig så att jag därför skulle kommit lite senare och att lampan då ramlade ner innan jag passerade. Eller att det var någon tant som bad mig hjälpa henne med rullatorn eller nåt.  Då skulle jag gått runt och tänkt och tackat de där bussdörrarna hela dagen, eller tanten. Men tyvärr verkar dagens händelse bara vara någon tur-i-oturen-historia. Jag var först väldigt chockad och darrig men började sedan tänka på det avsnittet av VÄNNER då Ross får en nära-döden-upplevelse och blir fylld of this new respect for life. Det höll mig varm och glad för resten av dagen.


På kvällen firade jag och en massa esteter U som fyller 18 idag! Vi var på Bamboo city. Jättetrevligt men sjukt hög ljudnivå. Jag åt sushibuffé. Orkade inte följa med ut efter så jag och L satte oss på 47:an och åkte fram o tillbaka till Waldermarsudde. Vi hade först tänkt ta en promenad men det regnade för mycket och var lite kallt. Bussen blev ett superbra avslut på dagen.


Rubrik

                                                                                                                                               torsdag

Dagens mysterium, eller alla dagars mysterium:
Hur kan ipodlurarna alltid trasla in sig i världens mest avancerade knutar? Man lägger ner dem i väskan och sen när man tar ut dem så vips, hokus pokus simsalabim, så har den trasslat ihop sig till något som ingen människa kan skapa.

Använde namnbricka för första gången idag och det tog ett väldigt lång tid, typ hela dagen, innan jag slutade bli förvånad varje gång folk visste vad jag hette. Jag typ känner jag de där personerna?. Fast träffade i och för sig en från skolan som också tog studenten i våras. Sånt är roligt. Har lyckats träffa en hel del där faktiskt.

Imorse försökte jag logga in på min matteE-flexkurs på internet men det gick inge bra. Börjar bli lite stressad över det eftersom kursen börjar på måndag. Först måste jag göra "Testa dig själv" och det ser jag inte fram emot. God, hur ska jag komma ihåg allting? Har inte ens någon bok än så länge. Ushbush. Ser inte fram emot den kommande mattemånaden.


Finfint

onsdag

Idag ville jag bara kolapsa. Eller inte men hittar inget bättre ord. Dagen började bra. Tog sovmorgon, åt frukost framför VÄNNER och sket totalt i att göra engelskaläxan. Har kommit fram till att boken vi har är ointressant så jag gör bara de roliga läxorna istället. Sedan åkte jag in till stan för att träffa L. Vi strosade runt ett tag och lyckades också hitta en present till vår vän som fyller på fredag. Runt ett åkte vi till Cyber eftersom hon skulle ha lektion där efter hennes enorma håltimme. Lite nervig var jag men glad såklart. Lyckades hälsa på min gamla mentor och massa andra elever. Eller vänner kanske man ska säga om en del. Vid halv fem åkte jag och några till därifrån, vi skiljdes åt och jag begav mig till ett försenat pendeltåg mot komvux. Och då kom kolapsvarningen. Eller kolapps. Vet inte hur det stavas. Det var som om jag stannade upp och riktigt riktigt tänkte på mig och mitt liv. Vanligtvis brukar jag bara låta allt passera. Har väl gått in nån såndär grå zon som liksom går ut på att jobba äta sova jobba äta sova. Utan vidare funderingar. Fast den är inte helt grå eftersom jag har finfinavänner och en lite knaper men väldigt söt family. Men liksom, jag hinner aldrig fånga dagen. Seize the day. Carpe diem. Inte på de dagarna jag jobbar i alla fall. Och de resterande dagarna ska jag hinna klämma in så mycket samt hinna umgås med mig själv att allt bara känns halvdant. Eller som att jag alltid ligger efter. Jag är fruktansvärt avundsjuk på de som går kvar i skolan. Att få umgås med vänner och få bekräftelse varje dag istället för att behöva fråga främmande människor vad de vill dricka till maten. Inte för att jag är olycklig. Nej jag mår jättebra och jag har väldigt lite jag kan klaga på, jämfört med många andra. Men jag är arton och vill känna att någonting händer. Om jag klarar av att få VG i eng C och G i matte E, samt hinner ta körkort den här terminen. Och om jag får ett annat jobb sen med braiga arbetstider. Då känns allting värt. Men om jag failar med något, typ körtkortet (damn hur ska jag klara det?), då känns allting väldigt mycket ovärt. Allt det här tänkte jag på samtidigt som jag stentrött och försenad kom insläntrande i klassrummet för att skriva en uppsats eller skrivuppgift eller liknande. Som gick sådär. Tur att jag hamnade i den dära zonen snart igen, som jag för det mesta beginner mig i. Då är ju allt finfint igen.

Mat

tisdag

Tillbaka igen efter Dalarna. Helgen var verkligen jättebra. Var där med Syster och hennes family som verkligen är jättegullig. Det blev en hel del rensning och städning men vi passade också på att gå runt på Rättviks marknad som är varje höst och vår. Otroligt stor men dock samma skräp över allt. Extremt stolt att jag inte spenderade mer än 80 kr totalt! Köpte btw en svampbobheliumballong till Wille och blev hero of the day. Jag har verkligen blivit en oshoppare. Sedan rean i somras har jag bara köpt ett par skor (som jag har använt typ varje dag sen dess) samt en t-shirt. Och några vännerboxar dårå. Biljetter och mat och liknande gills inte. Och det är så otroligt skönt! Jag har aldrig sett mig som shoppingberoende men nu är jag nästan så oberoende jag kan bli. Se hur länge det varar.

Under rättviskvistelsen passade vi också på att palla lite otroligt fina vinteräpplen. Det stod ett helt träd där på en gård några hundra meter bort och lyste och bad om det så vi kunde liksom inte inte göra det. Fast mittinatten såklart så ingen skulle märka hur tjyviga vi var. Godaste nånsin var dom också. Jobbigaste av allt var att Syster, hennes man och deras två barn trängde ihop sig i sovrummet och jag fick dela varddagsrum med pappa. En snarkande sådan. Vi gick ofta och la oss sent men jag vaknade vid åtta varje morgon av en väldigt pipig röst (Wille) som lekte med sig själv och satte på barnkanalen. Huahua. Vi kom hem assent igår så jag var alldeles död på jobbet efter många dagarns för lite sömn.

nattplockning

Efter jobbet var det tyvärr tyvärr personalmöte. Var väl inte direkt tråkigt men jag ville inget hellre än att åka hem och sova. Efter mötet hade thairestaurangen bredvid massa massa mat över så dom som ville fick stanna och plocka åt sig egengjorda matlådor. Jag började med en, som jag tänkte ha till lunch imorgon (ledig!), sen tänkte jag att jag kan ju göra en till mamma också. Och sen började dom fylla påsar med kycklingspett åt mig och sen behållare med såser och jag vet inte hur mycket mat jag fick med mig egentligen du kan frysa in, vi måste slänga allt annars. Fats det var dock pinsamt sen att åka därifrån. Tror jag luktade thai. Och min chef (som också är chef för thaistället) åkte samma buss som mig och en annan och hon typ höjde på ögonbrynen och typ "ska ni ha fest eller?". Såg dessutom min painintheass-arbetsledare från Vasagatan på tuben sen. Lätt att han såg mig (jag tror inte han gillade mig) och lätt att han såg mina fulla och belamrade burgerkingkassar med mat. Haha! undrar vad han tänkte. Hatar att han ser så bra ut. En sån dryg person borde faktiskt se äcklig ut.

Fötter

torsdag

Det första jag får veta när jag kommer till jobbet idag är att skärmarna som visar alla beställningar i köket inte fungerar. Vi var därför tvugna att skrika alla beställningar bak till boarden och hoppas att de hörde rätt. Sjukt frustrerande! Började dock fungera senare på dagen som tur var. Idag jobbade jag bara till halv tre. Problemet var att jag skulle vara på Stadium på Kungsgatan klockan tre. Jag var därför tvungen att slänga ner lite BK-mat i en påse, slänga på mig jackan och rusa till bussen. I jobbkläderna. Ush, det kändes verkligen inte kul att gå runt i de kläderna. Som tur är har jag kommit fram till att jeans och skjorta är rätt snyggt faktiskt. Sen glömde jag sugröret till milkshaken vilket gjorde att jag gång på gång fick torka av chokladmustach. Hah! Fem över tre sprang jag flåsande in på Stadium och där fick jag träffa en ortoped. Jag fick ta av mig skorna och strumporna och ställa mig på en spegel med glasovanför så att man såg spegelbilden av mina fotsulor. Äsh, dålig på att förklara. Sen filmade han mina fötter när jag gick på ett rullband. därefter visade han mig att jag är 15 ° fel och att jag behöver specialsulor. För att göra dem så precisa som möjligt gjorde han gipsavgjutningar av mina fötter. Kändes verkligen konstigt att ligga där på mage medan han slängde på stora gipstrasor och mojsade runt massa med mina fötter. Fotbad efter och oj så det är underskattat! (Fotbad och fotbad, jag fick typ tvätta bort gipset med diskmedel eller liknande). Slutsats: måste börja ta fotbad oftare.

Hipphapp. När jag var klar där var det bara att rusa in i ett provrum och byta om till mina vanliga kläder och sedan rusa till tuben för att vara i Mälarhöjden klockan fyra. Barnvakt alltså. Tidsoptimist javisst! Jag hann ju faktiskt med det jag hade planerat. Väldigt typiskt mig att behöva springa mellan allt bara. Tog på krafterna också. Var ytterst nära att somna till Bolibompa. Här är den väldans fina vulkanstaden som Theo höll på att bygga när jag hämtade honom! Jag ser cyberpotential i honom. Han är en äkta spelnörd.





Imorn beger jag mig norrut. Till Dalarna. Kommer hem på måndag. Have nice så länge.



Sticka

Idag var jag ledig vilket var väldigt najs. Efter att ätit såndär god gröt som Viktor lärt mig så åkte jag till Skärholmen för att gå på banken samt handla lite mat. Självklart självklart, under all denna finanskrishysteri så var det freaking lång kö. Femtioen fina nummer var före mig vilket resulterade i att jag sprang runt på ett flertal fönstershoppingrundor för att fördriva tiden. Det var dock inte värre än när jag följde med en vän när hon skulle köpa tågbiljetter till Emmaboda (åh<3) då det var 120 nummer före oss. Haha, rena skämtet ju! Tillslut vart det i alla fall min tur och jag fick äntligen ut min efterlängtade lön. Sen åkte jag hem för att göra sista engläxan samt prata i telefon med syster och Göteborgstösen. Efter flera om och men tror jag vi kom fram till att jag äntligen äntligen ska ner dit första helgen i november. På kvällen vare komvux men innan det en liten fika med en annan vän. Jag drack en übersöt och ljummen varmchoklad.

Finanskrishysteri. Överallt, tidningar, tvprogram och på nyheterna. Överallt är det en sådan extrem allvarlighet. Och jag sitter och stickar (yesbox, måste ju göra själ av min fina bakgrund) och lyssnar och försöker suga åt mig allt men känner inte av krisens allvar alls. Okej, det kan till viss del bero på att jag inte har några sparpengar eller lån eller aktier att bekymra mig över men jag tror också att jag har en väldigt avslappnad det ordnar sig -attityd. Det finns liksom inte i min värld att något dåligt skulle kunna hända. Och seriöst nu, vad är det värsta som kan hända för Sverige? Ekonomi är så galet komplext och jag fattar verkligen ingening. Eller inte mycket i alla fall.

RSS 2.0