Björkris

fredag

Det här är en sån där fredag där det finns massa roliga och mysiga kvällsalternativ (närmare bestämt tre och jag vill jättegärna göra alla) men där jag dum som jag är tackar nej till alla. Why? Jo för att jag måste utnyttja varje ledig tid fram tills tisdag med att plugga. Herrlich! Men jag har laddat upp med satsumas och svenska äpplen, så jag klarar mig nog. Skulle kunna ha Idol på i bakgrunden och köra en softpluggishkväll. Yep!

Om man inte vet vad en sheik är och precis lär sig ordet, då ska man inte blanda ihop det med Hans Scheike för det är något helt annat. Åh, fastän det är så mycket arbete så gillar jag verkligen skolan. Särskilt på fredagseftermiddagar när man har möte med sin konstfackish-handledare. (Vet man inte vad Hans Scheike är så föreslår jag att man går in på livslust.t.se ehh, friskt)

Imorn är det lekar, gyckel och fest, woho!

Välkommen tillbaka

torsdag

Vet inte riktigt vad jag gör här men två saker chockade mig smått när jag kom tillbaka

- Att mitt senaste inlägg (som skrevs för 13 månader sen) lika gärna kunde varit skrivet idag
- Att jag fortfarande har dagliga besökare. Why? Vilka är kvar efter 13 månaders torka?

Också lite chockad över den dämpade tonen på de sista blogginläggen. Mådde jag dåligt då? Jag minns inte. Mår jag dåligt nu? Nej. Det finns en del saker som bromsar mig just nu men jag orkar inte bry mig. Tiden rusar förbi och jag måste springa jättesnabbt för att hinna med allt. Det bästa på länge var att hälsa på mamma i några dar. Efter en tenta, som faktiskt råkade gå bra, så var det hur skönt som helst att ägna dagarna åt att endast gå promenader i skogen. Och baka bröd. Jätteläskigt bröd! Solroskärnorna fick någon konstig reaktion i ugnen (pga av bikarbonaten?) så de fick en väldans klar grön färg. Och de bröden jag dessutom hade haft lingon i fick blåa missfärgningar. Så ett nyttobröd som är grönt, blått och rött? Hej hippy!

Anser mig själv färdigpluggad för idag (men inte egentligen) så ska fördriva tiden mellan nu till 22.50 med att laga potatisopurjolökssoppa. Mums!



RSS 2.0