Valle Valborg

lördag

Rawr, jag har haft typ bäst helg! Valborg var i Rönninge med vänner och lite till. Och det var också mösspåtagningsdag. Jag gick runt på stan och tittade på alla glada personer med fina vita mössor. Fick såndär härlig snart-tar-vi-studenten-känsla. Ni vet, sån som är en blandning av superlycka och förvirrat vemod.



Efter jag vaknat upp i Rönninge tog mig in till stan där jag träffade en vän med väskan full av pancakes! Sånt gillar vi. Och så gillar vi Florence Valentin väldigt mycket. I alla fall jag. Så vi ställde oss bland en jäkligt stor klump vänsterpartister och tittade och lyssnade på Love med band och alla deras socialistiska texter. Puss va. Men som om inte ovanstående händelser skulle räckt för en lyckad helg så blev det ännu bättre när det kom hem en massa personer till mig för att grilla lite på kvällen. Fint väder och snygga vänner. Kan det bli bättre liksom. Tillslut var det bara jag och grabbsen kvar och de började av någon sjuk anledningen diskutera lite sjuka samtalsämnen. Undrar om killar ofta diskuterar sånt. Vilketsom så där lagom till att vi strax skulle sova så kom Sofia också och räddade mig.





Mmm, och sen idag då, Djurgården med fin vän och soligt väder! Vi vandrade omkring och låg och tittade på molnfri himmel. Tills jag upptäckte att det kröp milimeterstora nästintill genomskinliga fästingar på mina armar. Mindre kul. Sen dess har hela min kropp killat och krypigt och haft sig. Helt hypokondrierad av mina tankar. Men äsh, nångång ska jag väl få en fästing på riktigt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0